Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИзненадва ме най-много невъзможността на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИзненадва ме най-много невъзможността на
Коментари Харесай

Политолог: За трети път виждаме едни и същи политически стратегии. Как се очаква различен резултат!?

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Изненадва ме най-вече невъзможността на българските политици и партии да се напаснат към нови обстановки. За трети път виждаме една и съща тактика. Как тези хора чакат при идентичен метод да има друг резултат?

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Христо Панчугов.

Очевидно е, че изборите за парламент са по-важни, защото хората желаят смяна, само че желаят и парламент, уточни той.

Възможно е да забележим срив на една или друга президентска кандидатура, като даваш отговор на въпрос, който задават на различен, а не на теб. Вече гледах няколко сходни изявленията и в действителност е извънредно стъписваща невъзможността и нежеланието да се приказва по съществени за обществото тематики. Тук става въпрос за политическо посланичество и не може да се извиняваш с това, че от президентската институция не зависи доста, уточни той.

Тук става въпрос за опит да се даде отговор на упованията на българските жители - не на електората, не на избирателитеи, а на жителите, добави той.

Но за мен главният въпрос е какъв по-различен резултат от политическото държание ще последва и на който се надявам да забележим от политическите акции. Тук става въпрос освен да съставим парламент, а да съставим ръководство със устойчиво болшинство зад него, разяснява политологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР